Na úvod by som rada upriamila pozornosť na to, že tento blog má vlastný OBSAH je to preto aby si čitateľ nemusel čítať úplne všetko. (Nakoľko sama občas nemusím svoje teórie) a vedel sa upriamiť na to zaujímavé. (Mne sa osobne páči "ROZHOVOR" s istým nemenovaným nickom na pokeci, ktorého som vyspovedala z "Diskrétnych stretiek" cez pokec.)


Obsah:
1.) Myšlienkové pochody dnešnej doby alebo Facebook(ovské) bludy
1.1 - "Tak a teraz ľúb!"
1.2. - Potreba niekoho pri sebe mať
1.3. - Deti majú deti
1.4. - Hodnota vzťahu
2.) - Pokec
2.1. - "Ahoj diskrétne stretko?"
2.2. - Nič nové, len vystupňované
2.3. - Záver
2.4. - Uvedenie vecí na správnu mieru



Enjoy it!


1.)
Ako raz niekto múdry vypustil do "éteru"

"Zaľúbil som sa, pretože som mala pocit, že mi niečo chýba.
Teraz viem, že to bol rozum."

V podstate je to hovadina /ako všetko čo sa v poslednej dobe dostáva na net/



1.1.)Nezaľúbiš sa tým, že si povieš "Tak a toho budem ľúbiť"

- Aj keď by bolo svetové keby to tak išlo. No z vlastnej skúsenosti viem, že ani 100l teplej vody nerozpustí zamrznuté srdce. /Táto štúdia prešla ešte len prvým pokusom./

+ Na druhej strane by to nejakým ovplyvnením možno išlo. To ešte nemám vyskúšané, ale mám to v pláne .... Ľudia sú strašne ovplyvniteľné tvory, sme ako také bábky.

Koniec koncov ... ani jedna z mojich štúdií by nebola tou úprimnou láskou, ale nejakým popudom. Takže sme nič nezískali ...


1.2.) Reálne je možné, že človek potrebuje iných ľudí. Potrebuje pocit, že ho niekto ľúbi, vníma, vypočuje si ho, vynadá mu, keď pôjde proti zdravému rozumu. Ale povedzme si úprimne, koľko mohol mať autor tohto výroku?

- Neviem. Celkovo táto doba je nejak mimo moje chápanie. Všade kde sa človek pohne, tak zisťuje, že je to úplne strašné! Beriem, bolo to tak vždy, ale je na mieste otázka či až v takýchto rozmeroch.

1.3.)
Decká vo veku 15 - 17 (jednoducho sú to deti, nedá sa im to nijak vziať) sa rozmnožujú ako králiky a ešte z toho majú radosť. V poslednej dobe sa pohybujem čisto medzi podobnými indivíduami. (Neviem či niekto z Vás videl film o babách na strednej škole, ktoré sa dohodli, že do roka budú mať dieťa a spustil sa obrovský baby boom... ale presne takto mi to pripadá) A teraz nepíšem o našich spoluobčanoch (ktorí začínajú niekedy oveľa skôr), ale reálne o "deckách z dobrých rodín", (Toto je tiež kapitola sama o sebe, ktorej by sa dal venovať celý blog, takže to tu nejdem rozoberať. Jednoducho nie vždy sú na vine rodičia) ktoré podľahli nejakému puberťáckemu poblázneniu.

No dobre. Pokúsim sa nejak vrátiť k meritu veci lebo sa nám to tu nejak rozrastá rôznymi smermi.


1.4.)
Samota. Jednoducho si kruto hľadajú "NIEKOHO", hocikoho. Ako v jednej reklame "Budeme spolu chodiť?". Je to až primitívne ako potom reálne idú rozprávať o vážnom vzťahu a láske na celý život (ktorá sa končí väčšinou po mesiaci... a to som ešte pridala). A na druhý týždeň? Úplne v pohode si nájde niečo podobného typu. Len aby nebola sama, pretože ... (ani toto som ešte celkom nepochopila) pretože nezvláda byť sama a potrebuje vzťah. Potrebuje muža. (najlepšie do dvadsať rokov a podobne zmýšľajúceho samozrejme)

Nádych - výdych.

O čom to v podstate je?


2.)
Včera som zablúdila na pokec. (Ako pomoc pri zviditeľnení)
Tvory čo sa tam vyskytujú ma v podstate už nijakým spôsobom nemôžu prekvapiť. Sama som sa jedno obdobie "hrala". Neskutočne ma bavilo spoznávať a skúmať ľudské zmýšľanie.


Prečo sú tam? Čo od toho čakajú? Čo ich vedie k hre na niekoho, kým nie sú? Ako sa dá pokec brať vážne? Ako sa dá brať vážne niečo na internete?

Doteraz si však nie som istá jedným. Je zlé, keď to berú ako hru? Reálne vypnú, aspoň niekde. Alebo je horšie keď to berú vážne a na nete sa správajú tak ako v reálnom svete (v reálnom svete sa správajú tak ako na nete).

2.1.)
18. 2. 2013 21:12 ahoj diskretne­ stretko teraz?
- občas sa toho reálne chytím a niečo "milé" odpíšem. No dnes sa nepúšťam do ničoho. Odkrútim si svoje a mizím odtiaľ.
18. 2. 2013 22:18 ideme sa hrať?
- všimol si, že píše tomu istému nicku?
18. 2. 2013 22:19 ty sa už hraješ, nie?
18. 2. 2013 22:20 nie prečo?
18. 2. 2013 22:22 neviem ... predpoklad­ala som ... je to pokec...­ ak ponuku na "diskrétne­ stretko"­ rozpošleš­ 20 babám, tak sa možno nejaká chytí ...
18. 2. 2013 22:23 nepodarí­ sa stale
- Nádych, výdych ... takže niekedy sa podarí?
18. 2. 2013 22:24 :/ smutné .. to ma vážne mrzí ... Takže občas sa podarí? ... Ako to funguje?­ Toto ma fascinoval­o vždy ...

Tejto konverzácie som sa chytila a mladý chalan ma vťahoval do "tajov" týchto stretnutí. (vo všetkej počestnosti samozrejme)

Nie že by som si nevedela také "diskrétne stretko" predstaviť, ale úprimne som si nevedela predstaviť ako funguje celé to "dohadovanie okolo". A predstava ma desila čím ďalej tým viac.

18. 2. 2013 22:40 je tu aj veľa zadanych­ bab čo si chcú len diskretne­ užiť
- sladké... toto by sa mi hodilo do "Nevera" ... Myslím, že svojmu priateľovi by nedovolili "LEN TAK NEZÁVäZNE si užiť s nejakou inou"
18. 2. 2013 22:42 a chalani s nimi chodia na konfrontác­ie, nie? .. dobre ... až tak veľa som počuť nepotrebov­ala ... mňa v podstate­ zaujímalo,­ či je to jednorázov­é a už sa viac neozvú alebo ti potom mesiace vyznáavajú­ city
V podstate .. celé je to o dôvere, nie? nevyspím sa s niekym o kom nič neviem. Neviem čo od neho očakávať. Veď aj keby som bola najväčšia šlapka, tak aspoň nie cez pokeec ...
18. 2. 2013 22:43 tam city niesu ak je to dobre dohodnes­ si ďalšie stretko
- ak je to dobré dohodneme sa. ... ČO-ŽE? Majú aj nejaké tabuľky hodnotenia?




2.2.)
Samozrejme beriem. Ku*vy tu vždy boli a budú a ak je "nutné" niečo nezáväzne, tak prosím. Mňa však desí, že sa to stáva úplne bežnou vecou/situáciou.



2.3.)
Takže ... o akých citoch ideme hovoriť? Ľudia čo tu sú 18 rokov aj s počatím (Nie len, niekedy haraší aj o dosť starším) idú tvoriť predstavu "dokonalého vzťahu".

Stráca sa cena citov, pocitov, význam slov. Stráca sa všetko čo kedysi bolo. Takže tak ako sa pomaly stratil význam slova "Milujem" tak sa stráca význam slova "Samota- stratil som"

Pretože sa nedá porovnať MILUJEM matky k vytúženému dieťaťu po tom čo dvakrát potratila. A MILUJEM babi, ktorá toto ešte pred mesiacom opakovala chalanovi, s ktorým sa po týždni rozišla.

Pretože sa nedá porovnať SAMOTA dieťaťa, ktorému zomreli obaja rodičia a ocitol sa v novom prostredí na nejakom cudzom mieste v decáku so STRATOU a SAMOTOU babi, ktorá sa rozíde s chalanom a o desať minút na to sa už chystá zapíjať smútok s partiou kamošiek. ....

Podľa mňa život berieme príliš vážne na to v akom sme veku. Minimálne násťročné/í (a v podstate všetko mladé).
Tie "problémy" nie sú také ako si ich vykresľujeme a často sa problémami nazývať ani nedajú. Za všetko si môžeme sami ... SVOJIM prístupom.


2.4.)
Nejdem tu teraz písať ako by sme mali sedieť niekde s hračkami a tráviť "detstvo". TO VôBEC NIE!

Vzťahy tiež absolútne nezavrhujem. Veď čo je krajšie ako opar zamilovanosti, pri ktorom je všetko ružové a svet báječný?

NEHÁDŽEM všetkých do jedného vreca.

Vôbec to nemalo byť o tom ... Potrebovala som sa vypísať. Žerie ma prelietavosť a dôležitosť nejakých nástročných, ktorých doba stiahla a ťahá a tak vzniká tá mizerná ľudská sprostosť. POTREBA mať chalana lebo je to cool. A vymieňať si každý pondelok skúsenosti, ktoré stihli pozbierať cez víkend. Žiadna sebaúcta ... nič

Mrzí ma, ak toto niekto nepochopil a ospravedlňujem sa každému koho sa to akýmsi spôsobom dotko.

Krásny deň a východniarom príjemné pokračovanie v prázdninách.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár