Prečo je láska taká aká je? Prečo najprv dá človeku ten krásny neopísateľný pocit šťastia a potom ti vytrhne srdce hodí ti ho o zem a kopne na druhý koniec izby?
Láska mi spôsobila už kopu problémov a starostí. Ja viem, viem, stalo sa to už kope ľudí a ja nie som nejaká výnimka. Lenže myslela som si, že budem ako ostatné moje kamošky a v podstate ako všetci, ktorých ako tak poznám. Myslela som si, že keď sa mi to stane poviem to čo ony! Poviem ako nenávidím všetkých chalanov, drísty typu, že sa už nikdy nezaľúbim a, že sa zo mňa stane feministka.
Ale ja som nič také neurobila. Toho človeka čo pre mňa toľko znamená mám stále veľmi rada a popravde, prežijem aj keby sme mali ostať len najlepšími priateľmi. Aj keď mi to bude veľmi chýbať.
Myslela som, že keď sa mi niečo také stane dostanem amok alebo sa rozplačem, ale nestalo sa ani jedno z toho. Len jedna slzička. Veľké dievčatá neplačú.
Možno to ani nebola skutočná láska ale ja myslím,že stále je.
Len som si proste povedala, že to prežijem a, že to nie je koniec sveta. Polovičku sveta tvoria muži a ja neverím, že sa nenájde nikto iný.

Hovorte si na to čo chcete, ja som sa len potrebovala vyrozprávať, potrebovala som to dostať zo seba von. A teraz mi je už hádam lepšie.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
alpynus  22. 11. 2008 23:06
Tak potom to zrejme nebola láska taká, ako ju chápu iní ľudia...
 fotka
holyknight  1. 2. 2009 15:59
pretože dievčatá sa vždy zaľúbia do nesprávnych...
Napíš svoj komentár