Akákoľvek podobnosť osôb z reálneho života s osobami opísanými v nasledujúcom blogu, je čisto ale čisto náhodná. A ak sa niekomu zdá že to tak nie nie je tak sa mýli.

Existovalo raz jedno mestečko v kraji BB (nie Banská Bystrica ako sa budú mnohí domýšľať, lež bozaj bujak čo v preklade znamená bozaj fas respektíve tú dlhú, v niektorých poľutovaniahodných prípadoch krátku, vec čo chlapom visí z oblasti pod bruchom) kde sa nachádzala istá inštitúcia v ktorej mnooogo ľudí bývalo pod jednou strechou a každý každého s láskou nemal rád.
Nuž a dnes drahý čitateľ ťa zoznámim s niektorými poruchami členov tejto narušenej komunity.

Najmenej rád mám istý defekt zvaný Ľuda, prezývaný aj Dementor alebo Čerpač number one. Táto porucha sa prejavuje nadmerným konverzovaním o tej aj najminimálnejšej pičovine ktoré trvá v rozmedzí od minimálne 15 minút do času bližšie neurčeného. Prejavuje sa aj obmedzeným počtom zubov či tikmi v prstoch ale predovšetkým schopnosťou fyzicky vyčerpať človeka iba slovami. Ak človeku s poruchou Ľuda poviete A do dvoch sekúnd si nájde B a bude ho presadzovať všetkými silami až kým z neho nevznikne C, poprípade 9.

Druhý v poradí najneobľúbenejších defektov je Jana. Syndrómy Jany sa prejavujú neúprosným konfidentstvom, prudko zlou postavou a odrastenými červenými vlasmi. Jana sa môže prejavovať aj neuveriteľnou drzosťou hraničiacou až s pokusom o samovraždu pri aplikácii na mňa alebo iných nervovo nevyrovnaných členov komunity.

Ako pikošku spomeniem chorobu Karol prejavujúcu sa utieraním si zadku novinovým papierom.

Tiež zaujímavá je aj porucha Anton ktorá sa prejavuje tým že pacient obští podlahu okolo hajzla a potom zasranými podrážkami poroztiera telesnú tekutinu do každého rohu.

A to je, milý čitateľ, čo sa najhorších psychických porúch aké poznám týka, všetko.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
waagbistritz69  26. 4. 2014 08:55
9 a ani nevieš jak zchuti som sa zasmial na tom celom
 fotka
method  28. 4. 2014 12:50
@waagbistritz69 neviem ci je schizovi do smiechu
 fotka
waagbistritz69  28. 4. 2014 22:28
@method beeyotch, on to zvládne
Napíš svoj komentár