Prečo je život tak zložitý?v podstate on ani nie je tak zložitý ako skôr divný. Môj život by bol v podstate v pohode, nebyť mojej večnej nerozhodnosti a hanblivosti. Tak napr,:pol roka som snívala o jednom jedinom chalanovi. Zakaždým ked sa na mna usmial,som sa rozplývala od šťastia. Za jediný jeho dotyk by som bola ochotná dať všetko.a po tom pol roku mi on trúba povie,že on ma chcel tiež celého pol roka?no nie je to choré?!
Alebo,ked som bola ešte na základke. Boli sme dobrá parta v triede, mala som super kamošky a kamošov. Verila som tým ľudom. Na konci deviny som sa ale dozvedela,že ma neznášali asi posledné 3 roky. To poteší,čo poviete?
Našťastie som išla na strednú a teraz mám tých najúžasnejších spolužiakov a kamarátov na celom svete. Ale dúfam,že to nedopadne rovnako ako na tej základke,ale silno o tom pohybujem.
V mojom živote je v podstate všetko naruby.Ale aspoň je sranda

 Blog
Komentuj
 fotka
skakalka  22. 3. 2007 19:28
hahaaah s tym chalanom som to mala podobne .. lenze on ja som mu povedala zeho chcem az ked mi povedal ze si zacal s jednou holkou a on taky ze keby si mi to povedala skor.. tak by mohli dnes veci byt ine
 fotka
cotessy  22. 3. 2007 19:42
to si pis moja, ze tvoji terajsi spoluziaci ta neopustia....o nasej parte nepochybuj..a vzdy lepsie po polroku ako nikdy...
Napíš svoj komentár