Kedysi dávno, za čias Lenina, sa uskutočnil zraz senilných ponožiek.Konkrétne, stretli sa
v smetiaku.Nikto živý o tom nevedel, pretože každého pri otváraní smetiaka ovalil taký puch, že si povedal: -Kokso, ak som niekedy takto smrdel, nech sa prepadnem!-
No a tak sa prepadol.

Ponožky si teda usporiadali párty.Mali už svoj vek, ale posilnené Vanishom trsali až do rána, až sa im päty zodierali.Ráno však po nich ostal iba smrad.Mačky sa totiž rozhodli, že si oholia nohy.Bola im však zima na packy.Rozhodli sa teda,že budú nosiť ponožky.
V tej dobe to bolo strašne "in".Veveričky mačkám veľmi závideli, pretože pre nich také mini-pidi ponôžky nevyrábali.(Bolo to finančne nevýhodné.)Závisť bola taká veľká, že veveričky pripravili na mačky atentát. V noci o polnoci mačky napadli a odrezali im všetky packy.A mačky im na oplátku zjedli chvosty, hoci boli na diéte.

No a čo sa stalo s ponožkami?Väčšina z nich dostala infarkt z toľkého adrenalínu.A tie čo prežili vlastne neprežili, lebo ich čínsky pôvod im to nedovolil.Ale ich láska a súdržnosť nedovolili, aby ich rozdelila obyčajná smrť.A tak sa stretli v nebi.A na Zemi obsadenej bezchvostými veveričkami zazvonil zvoniec a príbehu bol koniec.

 Blog
Komentuj
 fotka
ada200246  20. 10. 2010 18:46
 fotka
tequila  14. 2. 2021 02:09
to je narazka na dedoles? kedy sa smieme tesit na nove dielo?
Napíš svoj komentár