Poporiadku. 

Aj napriek tomu, že som tento rok zažila nádherné udalosti (na ktoré nikdy v živote nezabudnem - iba ak v dôsledku stareckej demencie alebo v dôsledku poruchy pamäti), bol tento rok pre mňa aj jeden z najviac vyčerpávajúcich. Niekedy ťa aj tie krásy života vedia poriadne unaviť. A prichádzajú obavy, lebo z tvojich vlastných skúseností vieš, že keď ti niekedy bolo takto dobre, príjemné pocity sa vymenili za mentálnu katastrofu. A to sa, dámy a páni, práve asi aj deje. 

Bolo mi tak úžasne, väčšinu času tohto roku, že sa to skrátka muselo niekedy zlomiť - veď predsa rovnováha. A tak teraz sa už opäť nedokážem tešiť to zajtrajška. Nedokážem sa tešiť z toho, že mám dokonalého chlapa. Nedokážem sa tešiť z toho, že prichádzajú Vianoce, že idem na Kanárske ostrovy, že sme doma všetci zdraví, že sa mi splní sen. Vlastná hlava mi to nedovolí. Aj keď sa s tým snažím bojovať. 

Popíjam vínko a prezerám si fotky. Spomínam na tie momenty, keď sme len tak ležali v noci na pláži a spievali si Atlantídu. Namiesto šťastia pociťujem úzkosť. Obrovské hebedo, ktoré ti sadne na hrudník a nedovolí ti dýchať. Je mi zle. 

Pozerám fotky, keď sme s kamošmi chodili v noci po lesoch a čudovali sa, že sme stretli medveďa. Je mi zle.

Pozerám sa do zrkadla, vidím ženu, 20 ročnú ženu, ktorá so sebou nedokáže byť spokojná; ktorej je zle, keď sa vidí nahá. 

_____________________________________________________

Ale viete čo? 

VIEM, ŽE TOTO JE IBA ĎALŠÍ Z VÝPLODOV MOJICH JEBNUTÝCH HORMÓNOV A PSYCHICKEJ CHOROBY, KTOREJ UŽ VIAC NEDOVOLÍM ABY MA OVLÁDALA A KAZILA MI DNI, Z KTORÝCH BY SOM INOKEDY PLAKALA OD ŠŤASTIA. 




Tak teda..v poriadku.

Milá depresia, milá úzkosť. Ste skurvené suky. Ale aj napriek tomu vás mám rada, lebo keď ma práve neničíte, dokážem šťastie prežívať tak intenzívne, akoby som fičala na najdokonalejšej droge na svete. A užívam si to. A viem, že keď znovu odídete, opäť zažijem ďalšie neuveritelné a neopísatelné emócie. Vďaka vám si vážim tie chvíle, kedy netrpím. 










S pozdravom 




O cca mesiac opäť šťastná Kika. 




























 









 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  31. 10. 2021 00:06
si sa sama na zmrku pozvala aj * dala a ako dopadlo nocne stretko s me2dom?
 fotka
livre  31. 10. 2021 07:16
@tequila neviem či som si pred rokom dala hviezdičku na nejaky blog, na mobile sa mi to nechce ukázať.

Dopadlo tak, že sme ušli a ocitli sme sa na neznámom mieste, z ktorého sme museli hladať cestu domov.
 fotka
tequila  31. 10. 2021 17:12
kks ja by som sa asi dosral. mali ste neskutocne obrovske stastie
Napíš svoj komentár