Tak toto je takmer úplná pravda. Takmer preto, lebo keby som bol iba na BIRDZ Blog, a nevedel by som o reálnom svete, asi by som sa úplne stratil. Vyparil. A predsa je to môj svet.
Sem píšem svoje vyznania, pre tisíce ľudí, ktorých osobne vôbec nepoznám a ani nebudem nikdy poznať. Píšem sem svoje príbehy, túžby... A hlavné je, že píšem od srdca. Píšem preto, lebo chcem písať, písanie mám rád a nechcem si len zvýšiť status. Mne jednoducho ide o písanie. Blog je jednoducho môj svet.
Veľmi sa teším, keď si môj blog prečítajú hoc‘ aj len 3 ľudia, a nemusia ani hviezdičkovať, stačí ak mi do jedného komentu napíšu čo si o tom konkrétnom blogu myslia.
Ako ste si určite všimli, nemám žiadnych fanúšikov (ak nerátam csskralika, ale ten je strašný hulvát) ale nenútim Vás, aby ste sa nimi stali. To je na Vás. Ja si tu len pekne čučím za svojím písacím stolom a píšem blog za blogom. Tak ako tento. (Mimochodom, mám blogový zošit, ktorý nosím všade so sebou, a keď ma niečo napadne, napíšem blog do neho.)
Obyčajne pri písaní blogov počúvam ... Rádio EXPRES! Vážne! Počúvanie Rádia EXPRES podporuje myslenie. Skúste to, úprimne odporúčam!
Ako som hore spomínal – píšem blog za blogom. Nechcem sa veľmi chváliť, veď sa ani nemám čím – všetko to vidno na počte mojich blogov. Však? Lenže ja tak málo chodím na internet, že to sa Vám asi ani nesníva.
Samozrejme, v písaní blogov nie som nijaký majster sveta, ale nemôžem vedieť, čo si o mojich blogoch myslíte, keď ich neokomentujete!
Teda, v písaní blogov nie som nijaký majster, zato však musím pochváliť týchto troch mojich najobľúbenejších blogerov – s ich blogmi mám osobné skúsenosti... Ich blogy dokážu svojim obsahom úplne zmanipulovať človeka z psychickej stránky aj jeho city. Ich blogy sú také dokonalé, že dokážu človeka rozplakať alebo ho prinútia prečítať si všetky časti príbehu...
Tí traja sú: na prvom mieste smajdalf, ktorý ma prekvapil svojím blogom „Pre teba“, ktorý som uňho čítal ako prvý, na 2. mieste mielikki so svojím dojemným blogom „Som zázrak alebo ja Vás tu mám asi (takmer) všetkých rada“, ktorý som u nej čítal ako prvý (čoskoro sa stanem jej fanúšikom), a nakoniec na 3. mieste zeriavka, ktorá napísala (dalo by sa to nazvať internetová kniha) „Ja a ten chlapec“ so 49. Časťami. Zatiaľ som čítal len 4, ale stále čítam ďaľšie – a je fakt dobrá!
No, s hodnotením blogerov som práve skončil, a ešte na záver naozaj priznávam, že či blog píšem, alebo ho čítam, stále je to môj svet, a chcem Vás (ako už mnohokrát predtým) zvláštne pozdraviť.
Váš nový bloger
Kubo2

 Blog
Komentuj
 fotka
kubo2  25. 2. 2012 21:05
No ako? Páčil sa Vám môj článok?
 fotka
mkamka  25. 2. 2012 21:10
ale Expres? a podporovať myslenie? toto NE
 fotka
sugy1  25. 2. 2012 21:20
páči sa mi, že máš rád smajdalfa, ale inak sa mi ten článok nepáči, sorry.



už len to delenie na odseky, čo chýba. :/
 fotka
kubo2  25. 2. 2012 21:32
delím....





sorry, že sa Vám to nelíbí... naučte ma písat pls., spravte o písaní nekdo blog...
 fotka
sugy1  25. 2. 2012 21:48
nabudúce ma otaguj,

a blog o písaní? Návod ako písať? To sa nedá naučiť, myslím.
 fotka
kubo2  5. 4. 2012 09:54
@qossyend je tiež úplne skvelá!!
 fotka
qossyend  15. 4. 2012 19:49
podla mňa tvoje blogy su také priame...jednoduché....a zo srdca čo cítiš a naučiť ťa písať ?? polovia či viac ľudí tu nevie písať a aj tak majú pohviezdičkované 10 a viac ľudmi nechápem to
Napíš svoj komentár