Silvester. Posledný deň v roku. Všetci búchajú piráty, púšťajú rakety a pijú šampanské už 12 hodín pred polnocou. Veľkáči chodia po ulici ako také naparené kohúty a hádžu ľuďom pod nohy petardy.
Upozorňujem, naozaj sa nemusíte čudovať, keď Vám tento deň kde-tu niečo buchne pod nohami. Ide to takto celý deň. Ak bývate v Devínskej, jeden môj kamarát mi hovoril, že od 17 hodiny neustále počuť výbuchy a niekedy sa Vám podarí zazrieť aj svetlo z ohňostroja.


Silvester. Posledný krát v roku vynesiem svoj smetný kôš, vyhrám so sestrou poslednú bitku v roku, dožujem poslednú žuvačku v roku, vyflusnem ju a zašliapnem o štyri metre ďalej do asfaltu. Prečo? Lebo je to posledný deň v roku, a ten najlepší. Prečo? To sa už musíte spýtať každý sám seba... Len Vy viete, Prečo je pre Vás najlepší...


Silvester. Ľudia kedysi verili, že dni nového roku vyrazia každý rok na Silvester na Silvester ako rakety dopredu a predbiehajú sa, ale prvé miesto vyhrá vždy 1. Január.


Silvester. Každý z nás je v Novom roku o niečo silnejší, vyšší, v niečom o trochu lepší... Neplatí to úplne pre každého, ale je to tak.
Na Zemi je 7 miliárd ľudí. Vezmime do úvahy:
Bábätká sa prvýkrát postavia na nohy na Silvestra, Niektorých z nás chlapcov prvýkrát dievča pobozká na Silvestra...


Silvester. Je to čarovný deň. Každý si pod tým slovom predstaví niečo iné, ale jednoducho je to tak. Silvester je čarovný. A nielen kvôli vybuchujúcej pyrotechnike, nie preto, lebo ľudia sa snažia byť k sebe posledný deň v roku ako tak milí.
Silvester má svoje čaro, je to obdobie, keď polnoc prekročí jedna sekunda, jedna iskierka, jeden záblesk svetla z ohňostroja...
... Ktoré spolu vytvoria Nový rok!


Hovorí sa, že “AKO NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK.“
Stačí tú pranostiku počuť a už si myslíte: - Ten, čo to vymyslel, bol teda poriadne zaslúžený! -, ale nie je to celkom tak. Ak tomu veríte, a prvého januára sa totálne negatívne nezaslúžite aj Vy, tak sa to dá pokladať aj za také malé kúzlo. Len pokojne zatvorte oči...


... A nakoniec, Silvester je čas predsavzatí! (Ktoré sa aj tak nikdy nedočkajú času, keď ich niekto splní.)
Tak, ako sú na tom znamenia?
Baran – Šťastný Nový rok Strelec – Úspechy v práci
Býk – Smutný Nový rok Váhy – Akotaký Nový rok
Kozorožec – Priemerný Nový rok Ryby - Ujde
Blíženci – Šťastný Nový rok Rak – Smutný Nový rok
Panna – Úžasný Nový rok Lev – Podľa toho, ako si ho zariadiš
Vodnár – Kĺzavý Nový rok Škorpión – Nevypočítateľný Nový rok




 Blog
Komentuj
 fotka
slecnadokonala1  1. 1. 2012 01:46
co si zariadim????
 fotka
kubo2  7. 1. 2012 17:17
Ty si Lev?
 fotka
kubo2  7. 1. 2012 17:18
No ten rok si musíš zariadiť podla seba!
 fotka
csskralik  9. 1. 2012 15:23
O com sa to tu bavite?
Napíš svoj komentár