Milý denníček,

to ti poviem, to bol ale deň. Svadba je strašne náročná vec.

Voloďovi a Vasilovi sa nakoniec podarilo Mucinka upokojiť. Keď ho ráno dotiahli k nám domov, kde sa už chystalo všetko na svadbu, tak si mrmlal svadobný pochod a mal tak krásne blažený výraz. Bol len dosť unavený, nevládal stáť.

Obliekla som si svoje nádherné svadobné šaty a rozčúlila sa, lebo Mucíkova mamka nakoniec fakt neprišla. To je proste drzosť nad drzosť, také ústupky som musela
spraviť,aby na našej svadbe mohla byť a ona sa mi takto odvďačí.

Ocko bol rozkošný. Stále chodil ku mne do izby a pýtal sa: Už si hotová? Kedy konečne, kto má čakať?
Bol poriadne nerovózny z tej svadby, veď sa mu vydáva jediná dcérka.

Ale pri ceste k oltáru to prišlo. Kráčala som k Mucinkovi, podopieral ho Voloďa, Mucko sa triasol. Nečudujem sa, bola som nádherná, biela je proste moja farba.

A tam v tej uličke mi to došlo. On sa ma bojí. On sa bojí toho, aká som nádherná, skvelá a priam dokonalá, bojí sa toho,že nie je pre mňa dosť dobrý!

A bože moj, on má pravdu!

S každým mojím krokom, ktorý ma približoval k nemu, som viacej a viacej videla jeho oči rozšírené od tohoto strachu, jeho bledú tvár s modrinami, krvavé oči. Takúto ja mám moc, som žena vamp.

Prišla som k nemu a povedala: Ja viem, že nie si pre mňa dosť dobrý. Ale ak budeš na tom pracovať, tak dosť dobrý budeš, spravím z teba muža akého ja chcem.
A ak sa budeš moc snažiť, kúpiš, čo ja budem potrebovať, budeš ma hýčkať a starať sa o mňa, tak budem taká šťastná ako len ty budeš chcieť a nikdy ťa neopustím.

V tej chvíli sa Mucíkovi zdvihla nálada. Pozrel na mňa, plamene mu sršali z očí, videla som,že ma chce hneď teraz a tam pri oltári. Podala som mu ruku, stisol ju tak, že to skoro až bolelo.

Voloďa a Vaska nám stáli po stranách, keď sme hovorili ÁNO, ocko plakal a každému rozprával, ako je rád, že sa tejto chvíle konečne dočkal. Dokonca mi pobalil aj veci.

Teraz som už v Mucíkovom, vlastne našom dome a čakám na mojho milovaného mužíčka, aby si splnil svoje manželské povinnosti. Viem, že sa teší a moc, pretože na mňa pozeral celý čas, čo sme boli na hostine, keď som tancovala, dokonca aj keď som sa obliekala do postele. Celý deň zo mňa nespustil oči, ako moc musí byť hrdý, že má takú nádhernú ženu.

Iba jedno ma nahnevalo,som hľadala jeho mamu, aby po mne upratala šaty ale v celom dome ju nebolo. Keď je chorá,tak by mala byť doma, no nie? A Mucík mi tiež nepovedal, kde je. Divné.

No nič. Idem do postele denníček moj, Mucík ma už čaká, vraj má pre mňa dokonca nejaké prekvapenie.

P.S.: Som vydatá, som vydatá, dokázala som to!!!!



Doslov:

Nevesta bola druhý deň ráno nájdená mŕtva s niekoľkými strelnými ranami do hlavy. Z jej vraždy bol obžalovaný novomanžel Mucko. Po predložení dokazov a hlavne denníka, ktorý obeť písala, bolo obvinenie z vraždy stiahnuté a klasifikované ako nutná obrana.

Mucík je dodnes veľký kamarát Vasila a Voloďu, ktorí mu po prepustení z vazenia kúpili auto s veľkým nápisom: Ďakujeme. Nezabudneme.

Mucík prehodnotil svoju orientáciu a stala sa z neho slečna Kity. Dnes vystupuje v celosvetovej tranvestitshow ako hlavná hviezda večera a žije v registrovanom partnerstve s kolegom Denisom.

Nevestin otec podstúpil kastraciu.

Koniec

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
chiflada  24. 2. 2009 17:16
zabila si to (ju )

celá séria bola perfektná
 fotka
midnightlady  24. 2. 2009 17:22
perfektne..
 fotka
kikushek  24. 2. 2009 20:37
ani som nedychala ako som citala
 fotka
black_soul  25. 2. 2009 15:29
ten doslov to zabil skoda ze to uz konci,bolo to super
 fotka
inconnue  7. 3. 2009 22:23
v poslednom čase najlepšie čítanie úplne super
 fotka
janulka3112  9. 3. 2009 07:59
koniec dobrý, všetko dobré.... ...moc perfektný príbeh
 fotka
athelasil  28. 3. 2009 22:14
skoda ze to skoncilo, bolo to super citanie
Napíš svoj komentár