Milý denníček,

Moja dokonalá svadba je už skoro pripravená.
Iba ten ženích mi to akosi kazí. Ale čo tam po ňom, no nie?

Ocík pre mňa rezervoval úžasnú sálu, do ktorej sa zmestí 200 hostií. Áno, ja uznávam, že je troška menšia,ale je fakt krásna. Aspoň nebude na tej svadbe každý, kto si zmyslí,ale skutočne len ľudia, na ktorých mi záleží.

To je napríklad: moja kaderníčka, pani z trafiky, manikérka, pár ockových kamarátov ako je strýko Eskobar alebo strýko Sergej a ich rodiny...
Ale Macíkovi sa stále niečo nepáči. Začína sa mi do toho kafrať ako keby na ňom záležalo či čo.

Najprv hovoril,že 200 ľudí je veľa. Keď ho strýko Vasil na záhrade presvedčil o tom,že to je akurát (aj keď som nepochopila, prečo do tej záhrady šli a prečo sa Mucko potom tak triasol), tak mu vadilo, že nevidí na zozname svojich rodičov.

Ale tí sa mi tam proste nezmestili. A okrem toho, veď oni si vidia syna každý deň, tak na čo ako majú ísť ešte aj na svadbu? Veď už majú obaja minimálne 50 rokov, nemajú náhodou chodiť skoro spať?

Mucík dokonca navrhol,že mám zo zoznamu vyškrtnúť namiesto toho moju kozmetičku, ale to som nedovolila.

Problémom bolo aj svadobné oznámenie. Mucík trval na tom, že jeho meno tam má byť tiež. S tým som súhlasila, ale s návrhom, aby jeho meno malo takú istú veľkosť písmen ako moje už nie.
On si snáď naozaj myslí, že pri tej svadbe ide aj o neho!

Potom so mnou začal bojovať kvoli smokingu. Vybrala som mu nádherný smoking, v modrej farbe s fialovou riasenou košeľou a bielym motýlikom.
“To si na seba neoblečiem, budem vyzerať ako prihriaty ženích.”
Tak som skúšala strčiť ruku do kapsy ako to robí ujo Vasil a škaredo na neho pozrieť. A ono nič. Ale veď včera to fungovalo, ja som to videla!

No nevadí, asi je to tým, že strýko Vasil nosí v tej kapse svoju zbraň, pretože inak si nedokážem vysvetliť ako to može tak bezchybne fungovať.
Tak išiel Mucík s ujom Voloďom zase do záhrady a keď sa vrátil, tak bol ako mílius. Odsúhlasil mi všetko, rodičov na svadbe nechcel, smoking sa mu zdal úžasný a toho kaviáru mám objednať viacej.

Skvelé. Zbožňujem svojich strýkov. Dokážu zariadiť všetko.

Och denníček moj, zajtra ma čaká veľký deň. Idem si s Mucíkovou mamičkou skúšať svadobné šaty.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
kaira07  7. 1. 2009 17:26
tento príbeh je niečo genialne ty kks ja mrem tesim na pokracko
 fotka
chiflada  7. 1. 2009 17:48
jaaaj bože
 fotka
aio  7. 1. 2009 18:42
jezisi maria to je tak strasne mrte super
 fotka
ohcysp  7. 1. 2009 19:26
riadna nevesta..
 fotka
mehmed  14. 1. 2009 09:10
stuck_out_tongue:ekný príbeh, len čo je pravda. Moji obľúbenci sú jednoznačne Vasil a Voloďa. Celý ten príbeh je skvelý a vtipný nápad. Trošilililinku by som mal výhrade voči forme, ale na druhej strane, nemusí byť všetko vyšperkované. Človek píše hlavne pre seba, a keď to navyše má aj úspech u čitateľstva, účel je splnený. Toto úspech zjavne má a ja sa pripájam k nerpezlivému davu čakajúcemu na ďalšie pokračovanie. Je to vynikajúce

(za chvíľku idem učiť, keď ma nebudú počúvať, skúsim si strčiť ruku do kapsy. Alebo mi dáš číslo na Voloďu?)
 fotka
inconnue  7. 3. 2009 22:16
úžasné
Napíš svoj komentár