Milý denníček,

Tak som bola u neho doma. S jeho mamkou. Som dokonale šťastná.

Napísala som Mucinkovi, že prídem,ale asi moju sms nedostal, pretože ma ten drzý vrátnik nechcel pustiť dovnútra, dokonca na mňa pustil psy. Veď ten niečo zažije, keď sa stanem pani Kulovanou.

Som dievča šikovné, tak som proste preliezla plot, pre Mucinkove šťastie spravím čokoľvek.
Sedel práve so svojou mamkou na verande a bol strašne prekvapený,že ma vidí. Dokonca mal takú radosť, že zhodil svoj hrnček s čajom zo stola a ručal ako divé zviera.

Ako pravá mladá dáma som sa predstavila svojej nastávajúcej svokre slovami: Som rada, že vás poznávam, toľko som o vás počula.Máte tak úžasného syna, som naozaj rada, že budem vašou novou dcérou. A nemusíte sa báť, do svadby budete samozrejme bývať v tomto dome, sťahovať sa budete až po nej.

Nechcela som,aby si myslela, že ju chcem vyštípať z Mucinkovho domu a okrem toho budem potrebovať niekoho, kto sa mi postará o deti.
Stará pani asi nie je veľmi bystrá, pretože len lapala po dychu a po minúte sa spýtala: A vaše meno?
Asi bude sklerotizovaná alebo tak niečo, pretože neverím tomu, že by jej Mucko o mne nič nepovedal. Budem to s tou starostlivosťou o moje deti ešte rozmyslieť.

A inak ten Mucík, to je ale hravý chlapík, to som pred tým nevedela. Ale v kruhu rodiny sa každý správa inak.

Z ničoho nič začal utekať po celej záhrade, kričal nieco o blázinci a rozhadzoval rukami. Samozrejme som pochopila jeho hru a bežela som za ním. A s nami bežali ešte takí veľkí chlapci, čo boli predtým pri dverách a tie psíky, čo na mňa pustil ten vrátnik. Bola to veľmi krásna hra a som si istá, že si ma Mucíkove služobníctvo tiež obľúbilo.

Po tejto nádhernej naháňačke ma totiž tí svalnatí chlapci odniesli na rukách do policajného auta, ktoré mi dal pristaviť Mucko, aby som nemusela ísť pešo. Má o mňa taký strach. No šak nejaký taxík, to nie je pre jeho nastávajúcu dosť dobré.

A dokonca aj zmysel pre humor má ten Mucko, pretože mi nejaký kamarátsky sudca napísal súdny príkaz na zákaz približovania sa k nemu.
Ktorákoľvek iná by to zle pochopila a vysvetlila si to tak,že s ňou už nechce byť,ale Mucík ma šťastie, že si vybral mňa.
Ja mám pre jeho humor veľké pochopenie.

Idem spať denníček moj, bol to náročný deň. Ale som na seba hrdá, som si istá, že som sa Macíkovej mamke páčila, pretože keď ma policajti odvážali,tak som ju nevidela ani pri bráne, tak veľmi ju to muselo bolieť, že už odchádzam. Ale neboj sa, ja sa vrátim.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
chiflada  31. 12. 2008 12:03
plný počet
 fotka
wednesday  31. 12. 2008 12:20
sťahovať sa budete až po nej
 fotka
althinka  31. 12. 2008 13:11
dokonale idem citat predosle
 fotka
petka9  31. 12. 2008 13:41
tak toto je úplne skvelé! už dlho som sa tak nezabavila. vlastne som už dlho niečo tak dobré nečítala.. skvele napísané. skvelý zmysel pre humor! geniálne fakt! no dobre. už som kludnejšia
 fotka
jogurtovakultura  31. 12. 2008 16:26
éxcelent
 fotka
athelasil  6. 1. 2009 14:46
toto je asi najlepsia cast kks riadne dobre :

"pochopila som tu hru....bola krasna ..."

atd...genialne
 fotka
black_soul  6. 1. 2009 15:28
 fotka
janulka3112  16. 1. 2009 12:02
tak toto som potrebovala, takýto vtipný blog...
Napíš svoj komentár