Uz na prvy pohlad, je jasne, ze je iny. Dlhe vlasy, brada, kvietkovane nohavice, fotak okolo krku, mp3 na usiach, no proste umelec z dzedziny.S mamou sa rozviedol,ked som mala 12. Ale niektore historky s nim sa zapisali do dejin:

1. mala som 17 a prveho priatela. Otec stale hovoril: Ak bude problem,pridi, vyriesime ho, su aj tabletky, ktore sa daju brat aj potom, len aby si nezostala tehotna. Prisla som za nim: Tati, potrebujem antikoncepciu. Lapal po dychu a v soku mi hovori: To musis? Hovorim: Nie chcem. Pokrutil hlavou, prvy sok pominul: Ale mne sa nepaci,ze by som mal platit na to,aby si druhy chlap uzival. Skoro omdlel,ked som mu povedala: Ale tati,ja som u toho tiez a nie som ti cudzia.

2. mala som 18 a chcela som ,aby mi vybavil prax v miestnej televizii. Pozrel na mna pohladom, ktory som nikdy predtym nevidela, bol plny krasneho svetla a hovori: Tak predsa z teba bude intelektualka a nie k…a ako hovori tvoja teta!

3. Kupovali sme spolu darcek pre moju mladsiu sestru. Je velmi vyberava,tak je to obcas problem. Zasli sme aj do odevov a tam som zbadala svetrik,ktory sa jej mohol pacit. Bolo jasne, ze mi musi byt tesny (sestra je odo mna polovicna),ale rukavy a dlzka musia sediet (sme skoro rovnako vysoke). Tak som si ho vyskusala, paradne mi sadol, to znamena,ze mi bol tesny a s radostou kricim na otca: oci, sedi to, ten berieme. Predavacka videla,ze ten sveter ani nezapnem,tak mala dost zdeseny vyraz, ktory sa snazila zakryt, jej slo koniec koncov len o zisk. Otec jej z tej dezorientacia pomohol slovami: Nebojte sa,to kupujeme pre podstatne chudsiu osobu.

4. posledna historka je zo vcera.
Otec mi mailom poslal naskenovany supis svojich nehnutelnosti. Jedneho krasneho dna budem hrdou majitelkou parceli s trvalou travou a lesa so stromami. Ja mam vlastny les!!! A este mi slubil,ze mi posle supis umeleckych diel,ktore vlastni (prevazne historicke etikety na alkohol, ale ma tam dokonca aj stary kartonovy listok na vlak). Na konci tohoto dlheho mailu stala taka kratka poznamka: Jee a este co som chcel. Moja manzelka podala ziadost o rozvod. Hmm, tak som si len v duchu piskla…Moja mama bude mat radost, aspon nebude sama na prvom mieste v pocte rozvodov v nasej rodine…

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
petronellka  31. 7. 2008 11:04
ty kokos...super otec
 fotka
joelina  31. 7. 2008 12:00
mily blog
 fotka
xyz666  31. 7. 2008 12:20
milý ocino
 fotka
anjelik4195  31. 7. 2008 13:17
jeeej
 fotka
mardzi93  31. 7. 2008 21:24
heheh dobreeeeeeeeeeee
Napíš svoj komentár