Som čarodejnica. To je fakt, s ktorým je treba sa oboznámiť a brať ho na vedomie.

Stala som sa ňou konkrétne 22. júla 2009. Braček sa rozhodol, že mi splní moje dlhoročné prianie a dá ma potetovať. Vybrala som si hlaholiku, bohyne Živu a Oseň a nechala si potetovať lopatku v detskej izbe chlapa, ktorého som si pamatala ako „šampóna“ a z ktorého za 10 rokov stihol vyrásť satanáš.
A od toho dňa je zo mňa čarodejnica.

Prejavy boli najprv veľmi mierne. Predpovedanie počasia, pobrukovanie si pesničky, ktorú hneď na to začali hrať v rádiu, po prípade predpoveď novej choroby hypochondrickej Dášeny.

Pozor, moje schopnosti nekončia! Keď sa nahnevám, tak sa dejú divy. Som naštvaná takmer permanentne (nevedomých týmto odkazujem na blog, v ktorom vysvetľujem, ako som prestala fajčiť). A najviacej to odnáša to moje Zlato.

Môj priateľ má zo mňa strach. Dôvody: pohnevali sme sa. V stredu. Dva dni som ho preklínala, samozrejme v duchu, nie nahlas. Neviem, ktoré preklínanie je horšie, ale jednoznačne som si vystačila so slovníkom dlaždiča a nepotrebovala k tomu žiadne formulky. Výsledok: ukradli mu auto.
Prestali sme sa hnevať: našlo sa auto. A v poriadku.

Ďalšia hádka: nabúral auto. Udobrenie: našiel vrakovisko, kde kúpil ešte jedno také, ale nepojazdné, na súčiastky, za úplne smiešnu cenu ešte aj so zimnými gumami.

Pohádala som sa s mamou a skoro ju vyhodili z práce, pretože ako realitná agentka ma málo zmlúv.
Udobrili sme sa a šéf ju pochválil, že neklame ľudí a nestrká im pod nos zmluvy. Deň predtým totiž bežala reportáž o praktikách realitných kancelárií.

Včera sa mi snívalo, že kolegyňa je tehotná. Keď som jej to porozprávala a čakala, že sa zasmejeme, tak na mňa pozrela, že kto mi to povedal. Je tehotná, druhý mesiac.

Vedľasediaca Šárka sa smiala. Som na ňu pozrela a dramaticky predniesla: Tebe by bruško ešte viacej svedčalo. Zbledla a s výkrikom: Ja ťa zabijem! bežala do lekárne. Teraz je už hodinu na záchode a odmieta vyliezť. Vraj sa so mnou nebude baviť, kým sa neupokojím, pretože ona kvôli mne pôrod absolvovať nebude. Poverčivá žaba. Šak o nej sa mi nesnívalo, nevie pochopiť žart.

Vždy som si myslela, že ja by som bola pozitívna čarodejnica. Taká skorej víla, čo nosí štastie a prihlúplo sa smeje... Hmm.. no nič.

Čo z toho vyplýva? Berte na vedomie, že som nevypočitateľná mrcha a čarodejnica. Zlatí moji, proste ma skúste pre zmenu nenasierať a ja sa pokúsim vás nepreklínať. Je to len pre vaše dobro. Muhehehe

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mimi89  22. 9. 2009 14:49
tusim je lepsie sa ti vhybat
 fotka
titusik  22. 9. 2009 16:13
a máš už aj zákazky? Vieš, naser sa na môjho učiteľa a nikdy sa neprestaň hnevať, nech ho parom polapí!!!!!
 fotka
ghalantas  22. 9. 2009 19:40
ak to náhodou bola pravda, tak by som chcela byť ako ty
 fotka
whatsername8  22. 9. 2009 19:41
pre istotu som ti dala 5 hviezdičiek. nechcem skončiť v 17-tich s bruškom, pripadne naburanym autom
 fotka
jogurtovakultura  23. 9. 2009 00:06
chochó, a ja ťa poznám, mozem využiť tvoje, éééé, nó, tvoj dar?
 fotka
jogurtovakultura  23. 9. 2009 10:19
a vieš čo? asi je vas viac takých, nevime ci som mala dnes stastie na telepata, ale celu cestu v MHD do prace, na mna zazeral jeden tĺk..a puklo mi ramienko na podprde!
 fotka
elwinko  23. 9. 2009 10:21
a mne vyveštíš?
 fotka
petika  23. 9. 2009 11:19
@jogurtovakultura tak to bol uplne mega gol toto



tak mne sa toto stava.. no to je jedno.. povedala by som, že to nieje nič príjemné...
 fotka
janulka3112  23. 9. 2009 12:42
tak toto ma dostalo ... ale ver tomu, že predpovedať budúcnosť si aj tak nedám... nemám to rada
10 
 fotka
leiasolo  23. 9. 2009 14:29
Dala som ti 5 hviezdičiek. ...Prosím, neprivolaj na mňa kliatbu!
11 
 fotka
panlestat  26. 9. 2009 13:06
funguje to aj na dialku a bez kontaktu? mne sa v poslednej dobe totiz vsetko ruca... ovca
Napíš svoj komentár