Kráčala hore schodami, nákupy ju ťahali dolu, ale šla krok za krokom s úsmevom. Približovala sa k svojmu domovu, kde na ňu čakal, usmievala sa a v duchu videla,ako pokladá tašky na zem, ako ju bozkáva, vyzlieka a ako sa s ňou nedočkavo miluje priamo u dverí.

Prišla ku dverám, vytiahla kľúče a otvorila dvere. Na zemi ležalo tričko, čierne a rozhodne nie jej. Položila tašky a pomaly šla ďalej. Po ceste ku dverám spálne dvíhala ďalšie a ďalšie kúsky ženského oblečenia: sukňu, pančuchy, spodné prádlo. Otvorila dvere spálne. Vedela, čo uvidí, bolo ich počuť aj za dvere. Boli tam.

Ona, krásna blondýna s dokonalým telom a tvárou modelky, on, jej láska, jej muž, jej všetko, spotený a vzrušený. Pozerala na nich a trvalo nekonečne dlho kým si jej všimli.
Vyľakane zo seba zoskočili, blondýna sa skryla pod paplón, ktorý vyberali spolu a on zoskočil ešte v plnej zbroji z postele.

Stál tam, vzrušený, pozeral na ňu a čakal, čo ona urobí.

Vedela,že o neho nechce prísť. Chcela kričať ale nešlo to, pretože by odišiel ako už toľkokrát. Pozrela na blondýnu a rozhodla sa.

Bez slova si dala dole blúzku, sukňu, topánky a podišla k posteli. Zobrala blondýnkinu hlavu a začala ju bozkávať.
Blondýna bola prekvapená, tento útok nečakala,ale po pár chvíľach sa poddala bozkávaniu, láskala ju jazykom a hladila po pleciach.
Pozrela na neho. Bol prekvapený, nemo stál, vydesený výraz sa mu pomaličky menil na sebavedomý úsmev.

Ľahľa si k nej na postel, láskala ju a pozerala sa, ako ho svojím konaním vzrušuje. Dokonca sa zdalo,že je na ňu hrdý, pretože konečne dospela tak,ako po nej chcel, pretože sa konečne odviazala a nebola tak zošnurovaná, ako je stále tvrdil.

Posadil sa na k nim dvom na posteľ. Blondýna sa odtrhla od jej úst a začala ho hladiť. Zobrala jej ruku a viedla ju tak,ako to mal rád. Prehltla vzlyk, vtiahla slzy tak hlboko ako to len šlo a hrala. Hrala ďalej tú hru, s ním a len pre neho a všetko v nej kričalo: Neodchádzaj!
Pozerala sa,ako sa miluje s inou, s ňou,ako sa on pozerá na to,ako sa s ňou miluje aj ona.

Keď unavení a spokojní zaspali, stočila sa do jeho náručia, slzy vytiekli potichučky von. Blondýna ruka ju pálila vo vlasoch ale ona bola šťastná, pretože on ležal s ňou. Ponížená, využitá, ale s ním.
Zaspala.

Prebudilo ju slnko na tvári. Natiahla ruku a hľadala ho. Ale posteľ bola prázdna, ležala sama.
Nahá vyšla z izby.

V kúpeľni tiekla voda a bolo počuť smiech. Dva smiechy, rytmické nárazy a čľapot vody. Oprela sa o dvere a počúvala,ako sa s ňou miluje, každý vzdych sa jej vrýval do duše.

Padla na kolená a plakala. V slzách z jej tela vytekala všetka bolesť z vlastného poníženia, opustenosti, lásky k nemu. Plakala, sama na zemi.

A ako smiech pohasínal a nárazy prestali, ona pochopila, že túto hru nikdy nevyhrá.


Len aby sa predišlo nedorozumeniam: všimnite si proím zaradenie\" príbehy vymyslené. :o)


Kua

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
arugad  3. 3. 2009 11:20
hmmm, takže takáto je reakcia na neveru? dobre vedieeeeť... ale nééé... dosť kruté a smutné. dúfal som, že sa v závere aspoň zabije, alebo zabije jeho... alebo aspoň ju. skrátka v takýchto príbehoch musí niekto umrieť
 fotka
dobinka  3. 3. 2009 11:20
hrozneeeeeee.... teda dobre si to napisala, ale toto by som teda ja nedokazala viem je to iba vymyslene ale aj tak si to neviem ani predstavit...
 fotka
yoginko  3. 3. 2009 11:37
veľmi silný vymyslený príbeh ..má veľa do seba..
 fotka
vinyl1  3. 3. 2009 11:45
Kvalitne vymyslený príbeh, ale už druhý krát sa s tou blondínkou milovať nemusel
 fotka
melancholy  3. 3. 2009 18:53
prave to bolo najsilnejsie, ze rano bol opat s blondynou
 fotka
xrumka  4. 3. 2009 19:58
hajzel
 fotka
janulka3112  9. 3. 2009 08:02
aj v realite je všetko možné... ja pevne verím, že môjho vzťahu sa nevera nikdy nedotkne...asi by som to neprežila
 fotka
ambracierna  14. 3. 2009 11:50
vybehla mi slza.. je to skoro ako skutočné.. ja sa tak bojím toho že.. to spraví drahý mne zas.. viem čo to je za pocit a uplne užasne si to opisala.. napísala.. to že nechce odísť chce byť s ním ale ta druhá.. no ja mam dosť..
Napíš svoj komentár