Dnes som čítala článok.

Nejaký chlap mal 86 žien.

Predýchavam.

Ok, ja chápem, som z tzv. civilizovaného sveta,kde jeden muž može mať len jednu ženu. To sa síce technicky vzato nedodržuje, no ukážte mi chlapa, ktorý zostane verný, že ano. Ale aspoň úradne majú všetko v poriadku. A v krajine, kde sú povolené 4 manželky, čo už je podľa mňa dosť veľa, ich on má 86!

Keby mu ich predali za nejaké tie kravy, ťavy alebo inú zverinu,tak to chápem, dalo by sa to brať asi tak,ako keď u nás niekto vystavuje svoje autá na ulici: Pozri sa, koľko ich mám, aj keď mi na nič nie sú.

Ale tie ženy sa za neho vydali dobrovoľne. Dokonca protestujú pred súdom, ktorý mu nariadil povolené štyri manželky, aby svoje rozhodnutie zmenil.

Čo to je za chlapa, že takto zblbne 86 žien?

A kde preboha nechal sám rozum? Iste, nenudí sa, má možnosť výberu, keď mu nechutí jedlo od jednej, je tu ešte ďaľších 85 jedál na výber a všetky nebudu mať migrénu v jeden deň.

Ale ženy, ruku na srdce. Sme hrozné.
Obyčajne hysterické (máme síce možnosť vyhovárať sa na fázy v mesiaci,ale všetky do jednej vieme, že je to somarina), vieme sa rozplakať v príhodných situáciach, čím dosahujeme patričného efektu a to prosím nepočítam účty za telefón, ktoré sme natropili pri povinných drboch s kamarátkami.
Samozrejme, máme aj dobré vlastnosti, som tiež jedna z nás,tak o tom niečo viem.

Ale aj tak...86 žien na jednom mieste by som nezniesla ani ja. Čo potom ten chudák chlap?

Ja by som tiež protestovala!
Ale moje pohnútky sú iné.

Tiahne sa za ním kŕdeľ žien a to som rada, že nikto nespočítal jeho deti. Veď ten chudák je odsúdený na doživotie.

Radšej ho zatvorte. Ani chlap by nemal takto trpieť, aj keď si za to može sám.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
jeseter  28. 9. 2008 20:58
ten chlap si to môže dovoliť...zrejme alebo takmer určite to bude nejaký šejk s palácom do ktorého sa zmestí aj dvesto žien a každá bude mať luxusnú komnatu....takže tak...zrejm si vystavuje aj tie autá
 fotka
black_soul  28. 9. 2008 21:30
podla mna je bohaty.
 fotka
jogurtovakultura  28. 9. 2008 21:53
a ja by som mu za trest dala 87dmu ženu.ale najlepsie takú, čo sa už narodí ako svokra.
 fotka
anzu  28. 9. 2008 21:55
uf, to sa mu divim...kedze u nich sa to riesi tak, ze kazda zena ma vlastny dom, aby si tam vychovala svoje deti a on sa u nich strieda, aby bol so vsetkymi...no nemyslim, ze ich zblbol, vsak ak by kazdu videl len raz za 86 dni... ale ony sa asi boja, co s nimi bude dalej...



a k blogu: som rada, ze po dlhej dobe som tu nasla taku "inu" temu (neviem to inak nazvat) a pacilo sa mi t (a so svojou povahou som rada, ze zijem tu!)
 fotka
janulka3112  29. 9. 2008 15:34
heh...asi by som ho zabila, keby som to zistila? Mám sa deliť o chlapa s ďalšími 85 ženami? Mám taký vnútorný pocit, že on chcel dosiahnuť úspech a byť zapísaný v Guinesovej knihe rekordov, lebo inak podľa zdravého rozumu, mi to nedáva logiku.
 fotka
edlinka  29. 9. 2008 17:10
Veľmi trefné.. skvelá téma a dobre spracovaná.. ja by som sa viac vyžila v tom opise žien.. je toho hodne čo napísať
Napíš svoj komentár