Zamyšlali ste sa už niekedy nad tym čo je pre vás zmyslom života? Za zmysel nášho života obvykle považujeme to čo nás naplna čo nám robi dobre.Može to byt clovek,miesto vec ale predovšetkym je to činnost.Ja vidim svoj zmysel života v hudbe.Hudba vás naplna.Koncertne podium je miesto kde sa schádzaju ludia nabity neskutočnou energiou a s jednou spoločnou vlastnostou:láskou ku kapele.Moj život sa cely toči okolo slovenskych kapiel.Už od malička som hudbe venovala velku pozornost.Dokáže vás rozveselit ked ste smutny,chory a či chceme či nie stala sa velkou sučastou nášho ja.Teši ma ak sa ludia hudbe oddaju cely.Je dolezite najst si svoj oblubeny hudobny styl.Už v praveku ludia mali nastroje.Hoci len primitivne ale predsa.Nemali hudobne skupiny ako dnes len si tak brnkali na mamutich vlasoch.Tá úroven bola nizka no ako spela spoločnost,ako sa vyvijala tak sa vyvijala aj hudba.Stala wa sučastou kultury ludstva.často sa zamyšlam nad tym ako to je s hudbou dnes? S našimi slovenskimi kapelami.Ludia sa stale snazia zviditelnit vytvaraju sa rozne sutaze,rozne superstare ale aj tak si myslim že mnohi čo to vyhrali to nevyhrali opravnenr.Dnes už o nich ani nepočut.A ked pocut tak pocut iba stale do okola tych istych interpretov ktory z par klucovych slov ako napriklad laska,kridla,padam,vstavam,slzy,usmev a odkukaneho textu dokažu vytvorit piesen.Kde baša hudba speje? Slovenske skupiny sa nemaju kde prezentovat pretoze radia hraju len q len americke pesnicky.A letne festivaly? No samy rap.Jediny dobry fest je rock pod kamenom v snine.Inak je to blbost.Je malo rocku.Vela raperov-traperov dissy sprostosti.A kedze kazdemu sa paci nieco ine rozhodla som sa vykaslat na vsetko a tvorit si hudbu sama pre seba a ak sa budem chciet presadit tak rozhodne len asi u nas v nasom meste lebo chodit po slovensku s rockom ked uz pomaly vymiera je dost blbe.ludia fandite kvalitnej hudbe.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
spactatus  21. 2. 2014 16:58
Myslím, že rock nevymiera ani nič, ale na Slovensku je všetko okrem starých socialistických zvykov mŕtve.
Ja som si odmala prešla snáď väčšou časťou hudobných žánrov, cez agresívnu hudbu, potom takú tú pouličnú (rap, hip-hop (och ako sa hanbím že to píšem), elektronickú - čo je house alebo UK garage, cez komerčný POP, a zastavila som sa pri indie a klasickej (teda trocha nesprávne zaužívanom pomenovaní - vážnej) hudbe.

A taktiež sa jej venujem, aj keď nevidím v tom svoju budúcnosť. Mojim zmyslom je sloboda, a cestovanie. Chcela by som žiť taký wild-life, so skromnou čiastkou, batohom na chrbte sa kade-tade prechodiť celý svet od východu až po západ. A v noci pod ohníčkom vymýšľať plány na ďalší deň.

Zdá sa trochu pritiahnuté?
Napíš svoj komentár