3 dni, keď som trávila čas s človekom... Hovorí sa, že je divný, asociál. No ja by som povedala len toľko, že je tajuplný. A keďže som nenormálne zvedavý človek, automaticky ma to láka objavovať, čo sa v ňom skrýva.

Už v prvých minútach som dostala na vystúpení, kam sa prišiel pozrieť, hubovú polievku za to, že sa vraj vôbec nesústredím. No a mohla som sa? Pochybujem. Síce to bola len náhoda a už niekoľko mesiacov s ním podpichujem kamarátku, veci sa otočili inak.

Zo začiatku som ho vôbec neregistrovala, ale potom ma niečo k nemu začalo ťahať. Možno to bol osud, možno nie, ale na hru, ktorú sme sa hrali, sme skončili v týme spolu. Z mojej strany sa to prelomilo asi vtedy. Ľudia si to začali všímať, asi som nebola taká nenápadná. Samozrejme, hneď sa z toho začala robiť veľká vec.

Ale neriešim, teda aspoň sa snažím. Mala by som sa učiť, ale nedá sa mi prestať na neho myslieť. Je mi trápne, lebo jeho segra je moja kamarátka a už o tom vie. Aspoň ona sa na tom baví. Ja mám v hlave dobrý guláš, nedá sa mi na to nemyslieť.

 Záchod
Komentuj
 fotka
candy36  3. 5. 2014 19:50
a čo týmto chcel autor povedať?
 fotka
holub23  3. 5. 2014 19:54
nič, len sa z toho vypísať a trochu si vyliať dušu
Napíš svoj komentár