Hmm, všeko to bolo kvoli chlapíkovi menom Honny. On bol ten čo mi ukázal „Smetisko“. Áno, Smetisko s veľkým S. Vďaka nemu teraz poznám ľudí ktorých mám ráa a vážim si ich. Ani neviem kto to vlastne bol ale vďaka nemu môžem teraz počúvať jednu pkrásnu pesničku. „Láska je kurva, každýho sundá...“ a aj vďaka tejto piesni som sa odhodlal začať písať tieto riadky. Dostal vážne chuť nieco napísať. Niečo čco bude aj múdre aj sa mi po tom uľaví a ak ani to, aspoň to pobaví. Alebo nech aspoň naseriem ľudí čo nemám rád, keď takí vôbec sú. Chcem písať, písať o tom čo chcem, mám rád... O smutných veciach nechcem a ani nebudem písať, NIE !



Už mnohokrát som sa zamýšľal nad nad Bohom, o tom s veľkým „B“, že ako to s ním vlastne je. Občas nadávam, že je to blbosť, ale keď prežijem niečo pekné, alebo sa mi niečo podarí tak mu ďakujem. Ale ak je, existuje, tak ho nenávidím. Radšej aby nebol, aby som to nemusel nenávidieť a to len kvôli jednej veci. Jednej jedinej. Sa asi pýtate, kto preboha ? Heh, noo jeden múdry človek raz povedal: „Za všetkým hľadaj ženu.“ Tak to je aj v mojom prípade. Ide o jedno krásne, skvelé dievča. Nazval by som ju mojím anjelom ale vyznelo by to asi smiešme alebo ironicky, ale je to tak. Mám s ňou totiž veľmi pekný vzťah. Jo, s tým Bohom s veľkým „B“ to je preto lebo tá moja je tak ďaleko. Prečo sakra nemôžem stretnúť niekoho ako ona, niekoho koho budem mať rád a budem si s ním rozumieť normálne ? Aby nebol tak ďaleko. Je mi to nebodaj predurčené, alebo ma ten týpek hore len skúša ? Ak je to tak ma to teda vážne nasiera...



To bol len skromný úvod, uľavilo sa mi na duši. Je už pred jedenástou, nepozrel som ani na ICQ, či mi náhodou nenapísala... tak radšej idem spať. Ráno bude lepšie, vždy je lepšie, aspoň o kúsok a potom snáď ešte pár riadkov napíšem.



Píšm, znova, ani neviem o čom to bolo včera, teda kde som skončil, neviem a ani to čítať nebudem. Proste to bolo niečo o vzťahu na diaľku alebo tak nejak. Nedajte šancu takému vzťahu, lebo je veľmi tažký. Ja len dúfam, že sa to zmení, už čoskoro, lebo takto fungovať sa asi nedá. Už fak neviem o čom písať, asi začnem s nejakou poviedkou a nie si tu vylievať dušu... keďže som tu, v Prešove nenašiel osobu s ktorou by som si tak rozumel. To tu taká nieje ? Odsťahovať sa odtiaľto !



Koniec, už dosť ! Martina, si tá naj

 Denník
Komentuj
 fotka
zdenull  19. 7. 2007 10:53
waaaaaw nemyslela som si ze xalani su takito pohodaari aj o 11 vecer xD hehe sjuppa claanok fack
Napíš svoj komentár