Spal som, sníval sa mi krásny sen, len ja a jedno dievča, niečo nádherné. Ale všetko krásne sa raz musí skončiť a u mňa to bol tento nezvyčajný sen.



Zobudilo ma asi tretie pípnutie telefónu, ách tá strašná frekvencia. Spal som asi hodinku, bolo desať hodín. „Čo to je ?“ spýtal som sa. Uau, tri nové správy. Nemal som chuť ich čítať, ale zvedavosť je zvedavosť. Odosielateľ 590, takže to bude jedine jedna osôbka. Áno, mal som pravdu. Nemám chuť rozoberať o čom tie správy boli, ide o to povedať čo ma trápi a hnevá. Veľa lásky škodí ? Neviem čo si mám myslieť. Som sa jej pýtal, či by ma mala rada aj o týždeň, mesiac, rok... odpoveď bola asi relatívne jasná, alebo som to zle pochopil ? ÁNO. Tak ma tie správy veľmi nepotešili, ale nevadí, chcem aby bola šťastná. Asi mi nie je súdené byť šťastný, každý mi vraví aký som zlatý chalan alebo človek, ale sú to len slová asi.



Moje skúsenosti so ženami nie sú veľmi dobré, teda nie tie mladé. Asi naozaj nevedia čo chcú. Ale mám ...ehm.. MFP, už ma to nebaví. Nebol som dlho šťastný, ale radšej nebudem, nestojí to za tie konce. Včera som to vedel povedať lepšie, tak ako to cítim, teraz to nie je úplne také, ale.. no snáď si spomeniem.







Bolo to kúsok ináč, nevadí, ale je to tak ako to je, je jednoducho koniec. Dnes ma ale dobre pobavil môj horoskop, vraj vo štvrtok budem presvedčivý a dostanem niekoho „do postele“. Kto vie kto tie horoskopy vymýšľa, ale asi sa pri tom dobre bavia.



Na záver len jedna otázka. Je niečo viac ako láska ? ... odpoveď že sex nechcem J



Odpovede na harlequin88@gmail.com ďakujem

 Blog
Komentuj
 fotka
ciernaruzicka  18. 7. 2007 11:43
neviem..asi tomu nechapem co si napisal...spytal si sa jej ci by ta mala rada o tyzden,rok..a povedala ANO..a to je zle?
 fotka
marilyn  18. 7. 2007 13:24
a nemas ty tak nahodou strach pred niecim?....alebo moze byt aj taky pripad,ze vsetci naokolo beru ako samozrejmost,ze mas babu,lebo si mily,sympaticky,...chalan (ako pises)...ale ty este nie si pripraveny lubit

viac ako laska?hm....dobra otazka,porozmislam
 fotka
janulka3112  18. 7. 2007 16:08
ak si s tou holkou chvilu nemozes ocakavat hned zazraky...bud trpezlivy a ziskas postupne vsetko po com tuzis... pokial budes hned vsetko chciet, dievca ti zdrhne a odide...



viac nez laska je - istota...podla mna...
 fotka
ivu  19. 7. 2007 11:20
viac ako laska ? myslim ze stastie..lebo ked si stastny nepotebujes ani lasku ale ked mas lasku a nemas stastie tak je to na p... (moj osobny nazor)
Napíš svoj komentár