Takže,ako by som začal-už dlho ma serú blbé návody ako pripraviť vodnú fajku,čo píšu 8 ročnjé deti a sú úplne na p**u. Takže som vam sem pripravil môj recept-ako čo najlepšie pripraviť vodnicu.

1. Vodnú fajku je najlepšie celú prepláchnuť,a ovoňať či neni cítiť tabak čo sa fajčil predtým. Najlepšie sa umýva citrónom,alebo pivom (Ak potrebujete radu čo a ako,napíšte TS,tu sa o tom nechcem rozpisovať)

2. Do vázy nalejte vodu. Častokrát sa ma ľudia pýtajú koľko,takže aby bolo telo (To je to strieborné nad vázou) bolo ponorené tak 3-5 cm. Namiesto vody môžte dať mlieko,džús,ja mám najradšej 100%-tný džús chuti takej,aká je tabak. Do vázy sa leje STUDENÁ VODA,poprípadne môžme pridať ľad (Dym bude hustejší a chladivejší).

3. Na spodok tela dáme gumové tesnenie,vyberieme hadicu,a vložíme do vázy. Uistite sa,či niekadial neuniká vzduch,pretože ak uniká,neni to až taký dobrý pôžitok.

4. Ak máte tesnenie,nasadte ho na telo do vstupu,kam sa dáva hadica. Tesnenie je dobré na to,aby vám taktiež neprenikal vzduch a na to,aby sa vám nedškrábala hadica,ale tp zatial nepripájame.

5. Na telo nasadíme tzv. kotol. Do neho sa dáva tabak

5.1 Tabak musí byť NASEKANÝ!!!!! A byť tak 1 cm pod korunkou (pod kotlom). Ak ho dáte vyššie,pripáli sa vám,a bude to fakt hnusné,a ak nebude nasekaný,bude ho tam menej. A v žiadnom prípade netlačte tabak do korunky,pretože upchá dierky na spodu.

6. Nasadte alobal. Ideálne 2 vrstvy,do ktorých spravíte 30 dierok bud špáradlom,alebo kliešťami (tie majú na tom takú paliču,na jej konci je ostrie).

7. Na alobal položme dobre rozpálený uhlík. Najlepšie ked je celý červený. Najlepšie sú coco brico. Neodporúčam samorozpalujúce,veľmi smrdia a škriabu v krku.

8. Pripojíme hadicu,uistíme sa či je všetko v poriadku,či náhodou niekde nepreniká vzduch a môžme začať rozťahávať. Trvá to tak 20-30 ťahov. Môžete cítiť škriabanie krku

9. Hotovo! Vodná je u konce Takždých 5-15 minút uhlík preneste z miesta na miesto. Nezabudnite,že po fajčení vodnú fajku čo najskôr umyte!


Prájem príjemne strávené chvíle z vašou fajkou

 Blog
Komentuj
 fotka
smajdalf  15. 8. 2011 14:49
Pokiaľ viem tak dierky do alobalu by sa mali robiť ihlou, alebo špendlíkom, pretože keď použiješ to kurvítko čo je na kliešťoch sú dierky príliš hrubé... A uhlík treba položiť na kraj, nie úplne do stredu na dierky A ešte namiesto vody sa dá dať voda+vodka (tuším pomer 1:1), alebo je to vraj dobré aj s mliekom..
 fotka
thrwtchr  15. 8. 2011 18:13
pekný návod, až na tú prvú vetu a zle čitateľný text (kvôli pozadiu)

ale inak he, he. akurát som si dnes dával.
 fotka
antifunebracka  2. 9. 2016 16:03
Čo znamená, že uhlík treba dávať z miesta na miesto? Súrne, čakám tu!
Napíš svoj komentár