Chýba mi pocit, že sa o mňa niekto zaujíma, že mám človeka, ktorý ma vypočuje, pohladí, povie mi, že všetko je dobré a že spoločne všetko zvládneme.

     Chýba mi pocit, ktorý som mávala keď som čakala na jeho správu, keď som sa tešila domov z práce lebo som vedela, že niečo sa udeje. 

     Chýbajú mi časy, keď mi len tak zazvonil telefón a v ňom sa ozvalo len miesto a čas kde sa mám dostaviť. Bez nejakého vysvetľovania, bez otázok. Jednoducho "Ahoj, príď tam a tam o tej a tej." Nič viac. Vedela som, že to bude niečo dobré.

     Samota je ako nočná mora. Nočná mora, ktorá nikdy nekončí. Sám sa s ňou nepobiješ, pretože na to aby zmizla potrebuješ ďalšieho človeka, ktorý sa k tebe postaví. 

       Samota je ako droga pre človeka, ktorý je v nej už dlho. Tento človek už aj keď sa niekto zjaví, nechce aby bol pri ňom. Nechce mu ublížiť, chce byť radšej sám, lebo tento pocit mu dodíva pocit bezpečia. Pocit o ktorom si myslí, že je nenahraditeľný.

      Chýbajú mi časy keď ešte stál život za niečo. Keď sme sa vedeli smiať, vedeli sme prechdzať svojim príbehom, vedeli sme sa tešiť z maličkostí. Vedeli sme kto sme. 




                                        CHÝBA MI ŽIVOT!!!!



 Vyznanie
Komentuj
 fotka
hagelslag  13. 4. 2017 11:28
Milé...
 fotka
vreskot000  13. 4. 2017 11:57
Neboj sa, všetko bude dobré, ale modli sa za ten úmysel, aby si to zvládla. Takéto pocity snáď každý prežíva. nie som toho výnimkou. Ale chcem ťa povzbudiť v nádeji na lepšie. Netráp sa. Bude lepšie. budem myslieť na teba. Nech sa ti darí.
 fotka
ronybitch  13. 4. 2017 12:47
keď budeš svoje šťastie stavať na niekom inom tak o neho ľahko prídeš , skús začať od seba
 fotka
lucretia  13. 4. 2017 21:05
neskutočne to poznám. a z hĺbky srdca Ti prajem, aby to prešlo čím skôr.
Napíš svoj komentár