Dnes som ani nechcela písať, ale napokon predsa. Pokiaľ tým niekoho vyrušujem, tak sa hlboko ospravedlňujem, ale je to môj blog, takže si môžem robiť čo chcem.  

   Najzaujímavejšie na mojom dnešnom dni bola meditácia. Človek sa uzavrie sám do seba, zhlboka dýcha a nechá svoje myšlienky plynúť. Po čase prídu predstavy, ktoré vedome neovládate. Neviem či to niekto z vás zažil. 

   V mojej meditácii som sa ocitla na opustenom mieste, kde som sedela na kraji móla. Nohy som mala spustené k vode a akurát zapadalo slnko. Bolo to príjemné. Nikto ma nevyrušoval, nikto sa do mňa nestaral a zrazu som pocítila pocit pokoja. Reálny pocit pokoja. Fyzicky som sa upokojila. Cítila som sa oddýchnutá, zrelaxovaná. Začala som uvažovať o riadenej meditácií, len som sa ešte nedostala k vyhľadaniu. Keď dočítam knihu o úzkostiach, ktorú mám teraz, vrhnem sa na niečo kde popisujú postup meditácie. Ak niekto niečo poznáte, kľudne prijmem rady. 

   Najviac ma samozrejme potešilo pípnutie mojej výplaty i keď číslo na nej bolo skôr do plaču.  




    Dnešný deň som vďačná za to, že som mohla byť jeho súčasťou. Ďakujem tiež za to, že mi zostal čas na kalimbu a že skladbu, ktorú som trénovala už zvládam a vrhám sa na Can´t help falling in love, kde som zatiaľ zvládla len začiatok no i tak som na seba hrdá. 




   Dnes sa cyklistika nekonala ale som dohodnutá a pevne rozhodnutá, že cez víkend idem na bicykel ako som chodila kedysi. Čiže v nohách budem mať niečo cez 32km a teším sa na to. Držte mi palce.  

            "Kto chce hýbať svetom, musí pohnúť najskôr sám sebou."

 Denník
Komentuj
 fotka
borovy  13. 9. 2020 12:36
Gratulujem k výplate, len tak ďalej. Tiež ma to potešilo. A inak myslela som si, že to bude niečo z toho seriálu Nový život
 fotka
pubertslatinocelny  9. 11. 2020 15:22
a co uz neblogujes?
Napíš svoj komentár