Ráno som vstala o tretej. Nedala som si ani raňajky, bola som unavená a potrebovala som sa dopraviť do práce na štvrtú. Po ceste som nestretla žiadne auto, ktoré by šlo oproti alebo za mnou. Všetci pokojne spali a ja som sa rútila pomedzi tmu, aby som obslúžila ľudí, ktorí si to vôbec nevážia. 

   Prišla som prvá no onedlho sa dostavila kolegyňa s úsmevom na tvári a pár minút za ňou aj vedúca. Celý deň prebehol v podstate v poriadku, nebudem opisovať svoju prácu. O pol siedmej som si dala Pestrec na pečeň a o siedmej vypila Acidko na raňajky, za tým som si šupla tabletky na kolená. V práci som spravila nejakých cca 12 000 krokov.  Na obed padli zemiaky zo včera. 

   Po príchode domov som už nejedla nič, bola som unavená, vypila som pol litra vody a šla si na chvíľu oddýchnuť, no zaspala som. Nevadí, veď deň sa ešte neskončil. 

   Keď som sa prebrala, premýšľala som, čo by som si mohla spraviť na zajtra do práce. Vyhrala to polievka z čiernej šošovice, ktorá je mimochodom veľmi zdravá. Po varení, som skočila na bežiaci pás. Prešla som 1,81 km a trvalo mi to 21 minút. Samozrejme som behala na striedačku, chvíľu chôdza, chvíľu beh. Cítila som sa oddýchnutá a šťastná. Dala som si trochu polievky. 

   Napokon som si večer dala ešte jedno malé 4 minútové cvičenie. Teraz si hodím sprchu, ešte sa postavím na desať minút na vibračnú plošinu, zoberiem si knižku a môžem povedať, že s dnešným dňom som nadmieru spokojná.




                           "Všetko sa bude opakovať, až kým to nepochopíš."  

   

   

 Denník
Komentuj
 fotka
blackfog  2. 9. 2020 19:16
Začína to byť napínavé.
 fotka
genenica  3. 9. 2020 08:56
@blackfog dúfam, že to bude každým dňom "napinavejsie"
 fotka
vreskot000  3. 9. 2020 09:03
ten citát v tvojom profile sa mi páči
 fotka
patha  3. 9. 2020 16:59
Veď 2 km neni až tak veľa, to si mohla aj celé zabehnúť
 fotka
genenica  3. 9. 2020 18:08
@patha treba čítať od začiatku a úsmev z tváre mi nezoberies
 fotka
patha  4. 9. 2020 15:39
Božechráň Ani nechcem
Napíš svoj komentár