Málokedy začnem len tak písať... Nie len tliachať o veciach, ktoré sa dejú, ktoré sú jasné alebo o filozofických myšlienkach. Tie mávam často, ale nie zase až tak často ako to bolo kedysi.
Starnem...
A myslím, že starne aj moja myseľ... Nemyslím to starnutím typu vrásky.... to je jasné, že aj prejavy na tele postupom času budú viditeľné. Ja skôr myslím moju nespútanosť.
Už nie som nezviazaná ako kedysi.
Je to dobre?
Je to zle?
Čo to je?
Dospela som áno, väčšina jedincov dospeje. Niektorým to trvá kratšie, niektorým dlhšie.
Každý jeden človek je v tom rozdielny. Bezpochyby.
V poslednom čase sa často prichytím pri tom ako si hovorím, že som nudná.
Som nudná žena.
Kedysi som nebola, robila som šialenosti, spontánnosti, niekedy hlúposti - ÁNO! Paradoxom je však, to, že v minulosti, keď som si na to spomenula tak som si buchla dlaň o čelo a povedala som si: „Bože ty si N-E-N-O-R-M-Á-L-N-A!“
Ale teraz? Teraz som neskonale vďačná za to, že som bola nenormálna, nebála som sa, konala som intuitívne. Som na seba hrdá. Jediné, čo ma mrzí je to, že to už tak nie je. Chýba mi to prostredie, tie roky, tí ľudia, pri ktorých som sa cítila slobodná. Bola som to ja!
JA!
Nehovorím, že teraz to už nie som ja. To určite nie. Som to ja a som vo veľa smeroch lepšia ako predtým. Posunula som sa. Budujem si vlastný život, prístav kde sa môžem uchýliť. Som nezávislá, múdrejšia, pracovitejšia, ráznejšia, nepochybujem o svojich rozhodnutiach a mám jasne stanovené priority. Vykľula som sa z larvy na motýľa, ktorý sa ničoho nebojí a nepochybuje o svojich kvalitách.
Už nie som tá bláznivá baba bez záväzkov.
Som žena.
Škoda, že sa v poslednej dobe vnímam ako nudná.
Pretože to určite nie som!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mixelle  28. 3. 2021 19:24
Tieto pocity patria k dospievaniu resp starnutiu. Vekom sa zvacsuju nase zabrany a ciny nasho mladsieho ja sa nam zdaju blaznive ja sama si tiez obcas chybam.
Napíš svoj komentár