- Takže príjimaš moju ponuku?
- Čo ak to nezvládnem?
- Tak ti vrátim tabuľku PP a možeš tu pre mňa za mňa aj zdochnúť, i keď by ťa bola škoda.
- Kedy mám začať ?
- Ešte na to nemáš. Musím ťa čo to naučiť.
- A čo keď zlyhám pri prvej akcii?
- V tom prípade ti vlepím zaucho a pojdeš kade ľahšie. V prvom rade musíme popracovať na tvojom sebavedomí.
- Kam ma teraz vezieš?
- Potrebujeme ti zadovážiť nejaký prechodný domov, ale za žiadnu cenu ich tam nesmieš vodiť...budeš chodiť výhradne k nim. Alebo s nimi. Ak sa bude jednať o nejakú záležitosť mimo domu.
- Kto ťa zato platí?
- To teba nemusí trápiť...ty si len nastrčená bábika v jednom veľkom kolotoči figúrok. Ale budeš platená dobre. Ak budeš robiť čo ti poviem.
- Budem bývať s tebou?
-Zbláznila si sa? So mnou určite nie. Dám ťa k jednému dievčaťu čo už pre mňa pracuje dlhšiu dobu. Aspoň ti môže dať nejaké rady na ktoré ja zabudnem.
- Moderné prostituky bez sexu. To predsa musí prehliadnuť každý chlap.
- Chlapi bývajú sprostí, keď sú nadržaní. Ty to musíš vedieť zahrať. Je to ako hra.
- A keď bude chcieť aby som sa vyzliekla?
- Tak sa vyzlečieš. Ale k sexu nedôjde. Čím bude zúfalejší, tým ľahšie sa preriekne.
- Čo keď sa na mňa vrhne?
- Pre istotu s tebou bude vždy chodiť jeden môj chlap. ....Moji chlapci vedia byť nenápadní.
- Ale do bytu predsa nepôjde.
- Že do bytu...ja sa poskladám. To si fakt taká sprostá? Chlapi s ktorými budeš vlastnia hotely, drahé priestranné domy a luxusné letné sídla. Chlap, ktorého pošlem tam bude skôr ako ty. Jeho práca je infiltrovať sa medzi jeho ochranku a mať ťa pod dohladom. Nemaj strach nerobia to prvýkrát. Vedia, že ste pre ne zakázané ovocie ale prachy a strach zo mňa im nedovolia porušiť pravidlá. Už sa ti rozvietilo?
- Kedy ho spoznám?
- Na tvojej prvej akcii. Ak ho vôbec budeš vedieť sama od seba spoznať.
-Čože?
- Pochop, on nemôže zahodiť celú svoju niekoľko mesačnú prácu kvôli tebe. Bude vedieť kto si , bude vedieť , že má dať na teba pozor ale nebude ti lezť za zadkom a upozorňovať na seba. Odhalili by ho a tak by ti nemohol v príprade potreby pomôcť.
- Takže si len môžem tipovať, ktorý z ochrankárov by to mohol byť však?
- RAdím ti netipovať a snažiť sa si ochrankárov ani nevsímať. Uľahčí ti to život. Veľa dievčať spraví chybu, keď sa začne viacej zaujímať o svojho ochrancu ako svoju prácu. A tvoja práca predsa nie je nájsť alebo zabliť ochrankára, ktorý ani nie je vlastne ochrankár ale nastrčená obrana.
- V poriadku.
- Zapamätaj si, že sa budeš veľa vecí učiť za pochodu.
- To je mi jasné.
A tak vstúpil do môjho života Andrej. Bohatý španielsky maliar. Jedna z prvých vecí, čo sa ma Sofia spýtala bolo či ovládam nejaké cudzie jazyky. Tú otázku som čakala. Vedela som dobre po anglicky ale moja španielčina mi bohužial nestačila dosť na to aby som sa vedela bez problémov dohovoriť. A tak veľakrát keď Andrej niečo hovoril vo svojom rodnom jazyku som nerozumela. Robil mi to naschvál. Vedel, že mu nerozumiem. Komunikoval so mnou anglicky ale keď sa bavil s ostatnými používal výhradne španielčinu...hlavne keď sa bavil s podriadenými. A tak som ani po mesiaci strávenom chodením s ním na schôdzky mrkaním očami a flirtovaním nielenže netušila kto je môj tajný ochranca ale ani som nezaznamela veľký pokrok v zistení informácii. Sofia ma varovala, že to môže trvať dlhšie. Ale maximum boli tri mesiace. Po nich našla iné dievča, ktoré to neschopné vystriedalo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár