Popíšem istých ľudí na internáte v istom meste
Keď odbila 23hodina chlapci a dievčatá z internátu sa poloopití vybrali do mesta trocha odreagovať, povymetať pár barov a povykrúcať pár slečien či pánov.
Prišla lákavá ponuka zľava na vodku s džúsom. Im netreba hovoriť dvakrát. A tak sa z poloopitých stali opití s neuveriteľným zmyslom pre humor a vytváranie priam neuveriteľných situácii.
V stave beztiaže sa vracali o tretej ráno do domu hriechu alebo skôr ako oni vravia do domčeka milovaného teda internátu.
A vtedy sa to začalo. Povedzme, že to boli izby 15 a 16 a povedzme, že to bolo na takmer vrchnom poschodí. Nepodstatné. Avšak pomôže nám to ozrejmiť situáciu ako koláčom dvere natierali.
Jeden chlapec z izby 15 bol chorý a tak zaspal a nešiel s nimi do mesta. To mu nevedeli odpustiť. Sú ako sparta, chromých a deti medzi seba neberú. A tak mu zatarasili dvere prevráteným stolom. On spal a tak mu to bolo jedno..prišiel by na to až o pár hodín. No jeho spolubývajúci si zrazu zmyslel, že potrebuje ísť do izby po rezne, slaninu a kus starého chleba. Lebo veď chlapci sú predsa hladní. Tak mu odpratali stôl ale lež stihol výjst von jedného napadlo pomalovať mu dvere koláčom. Že kakaový a nikomu nechutil tak čo s ním? Spravíme maľovku...ešteže to šlo ľahko dole...
Po koláčových dverách sa vrátil chlapec z čísla 15(ale nie ten ktorý spal) do izby čislo 16 z kadiaľ pôvodne vyšiel. 7hladných krkov sa na neho vrhlo. Že rezne! Veď je len jeden a k tomu trochu chleba a stará slanina? Ako si to predstavuje? A tak sa dvaja najhladnejší podelili. Každý trošku chleba jeden, ktorý vlastne ani nie je zapísaný na internáte ale aj tak tam je viac ako doma zjedol rezeň. A druhý sa toľko díval na starú slaninu až nelenil vykrojil si mäso a zjedol ho...že potrebuje dodať energiu. Polovicu osadenstva naplo na zracanie.
Lenže čo s tým tukom? A tak sa začala vojna v podobe ohadzovania sa tukom. Kto vyhral nikto nevie ale podstatné bolo, že sa zbavili tuku , pretože všetok skončil na zemi a ich oblečení. Už boli spokojní. Aspoň na ďalších 15 minút, keď sa začali naťahovať ako deti o miesto v posteli, takže zhodili poličku zatriasli skriňou tak, že drvivá väčšina veci z nej vypadla. No nestačilo. Veď jeden skončil na zemi! Pomsta je sladká! Chlapec sediaci na zemi vzal dvojlitrovú fľašu naplnenú vodou a začal oblievať ľudí hlava nehlava...mokré steny mokré dvere čísla 15,16,17,18 a mokrá dlážka od začiatku chodby po koniec a že na tej chodbe bolo 10dverí na jednej stene. A tak sa šmýkali a šmýkali až sa unavili a spokojní zaspali....a to taký bežný utorok na internáte

 Blog
Komentuj
 fotka
munchausen  17. 3. 2011 18:16
Fakt dobre napísané!!!

No nechcel by som tam bývať.
 fotka
etelnair  18. 3. 2011 01:04
a potom nech tam clovek byva o__O
Napíš svoj komentár