Čawte, servuste,

zavalili ste ma stovkami a stovkami TS-iek, aby som tento blog napísal a ak ste tak neurobili doteraz, stále ešte môžte, lebo ešte stále nie je isté, že ho dopíšem!


A to popravde preto, že sa mi ho veľmi napísať nechce! Aby ste mi rozumeli nie som hnilý a ani netrpím blogovacím blokom. Len sa trochu hanbím priznať ako som sa k tomu prekliatemu neoprénu vlastne dostal :/

Ukradol som ho!

A je to vonku...

Áno, darmo si zakrývate zhrozené grimasy na tvárach rukami. Čo sa stalo, stalo sa a už sa neodstane. Snáď to, že som bol vtedy ešte mladý a to, že Vám teraz ponúknem stručný návod ako taký neoprén používať, aspoň trochu odčiní tento môj hriech minulosti! Nech mi majiteľ odpustí!

Kde si neoprén zaobstarať: toto Vám z pochopiteľných dôvodov neviem povedať Ale na internetoch určite nájdete...stoja od 70 aj cez tri stovky...ten môj stál dajme tomu tých 150!

Ako si vybrať správnu veľkosť: toto bohužiaľ tiež netuším, keďže na výber som veľmi nemal. Zobral som ten čo bol. Ale musím povedať, že je to podľa mňa aj tak jedno! Prečo? Vysvetlím! Lebo princíp fungovania neoprénu je, že sa Vám medzi neho a Vašu ctenú hrošiu kožu dostane filc ( pozor dievčatá! Nie Ján Filc) vody, ktorý si zohrejete vlastným telom a ten filc potom spôsobuje, že Vám už nikdy v živote pod vodou nebude zima. My sme sa v ňom napríklad vystriedali celá rodina a všetkým bol dobrý.

Akej farby by mal byť neoprén: môj bol modrý...no teda môj

Takže s neoprénom je to ako so životom drahé čítačky a čítači. Aj v živote si musíte vytvoriť istý obal do ktorého necháte vniknúť trošku tej svojej pravdy a drahocenného žitia, prispôsobiť si ho vlastnej teplote, vlastnému JA a potom sa už môžte nechať unášať morom zážitkou teoreticky na veky. Teoreticky...

P.S. Ak by náhodou niekto tvrdil, že princíp fungovania neoprénu som si vymyslel, tak iba hulvátskym spôsobom poškodzuje slovenské predsedníctvo a na žiadne otázky, ktoré mu napíše Gábor Grendel nebudem odpovedať.

Zbohom, majte sa

Idem od Vás...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
tarassaco  25. 7. 2017 21:55
prosíme si viac blogov!
 fotka
efyks  25. 7. 2017 22:01
@tarassaco No už nemám s ničím skúsenosti To by ste museli navrhovať, že čo mám pre Vás vyskúšať a potom by som Vám vysvetlil princíp fungovania toho čohosi
 fotka
tarassaco  25. 7. 2017 22:13
@efyks hočo, kľudne aj ako si papal chleba s džemom...

Veď proste keď sa ti stane niečo zaujímavô, neboj sa nás informovať
 fotka
torpedo08  25. 7. 2017 22:16
Super ale uz nekradni
 fotka
efyks  25. 7. 2017 22:19
@torpedo08 vtedy boli také časy...kto nekradne okráda svoju rodinu hovorili...
 fotka
torpedo08  25. 7. 2017 22:23
Take su furt
 fotka
antifunebracka  26. 7. 2017 16:21
Ľudia málo blogujú o neoprénoch.
 fotka
vreskot000  18. 10. 2022 17:33
super naozaj :d
Napíš svoj komentár