Panebože, je toto so mnou možné??? Celú noc som nespal a úporne rozmýšľal nad svojim životom, nad všetkým a nad všetkými. Neuveriteľné...! Teraz sedím pre zmenu znova pri laptope a píšem tento blog. Popíjam prvú februárovú kávu a počúvam popritom nádhernú pesníčku od Bjork: Sun in my Mouth. Naozaj neuveriteľný je tento pocit letargie hraničiaci s nostalgiou detstva a akýmsi nedefinovateľným zármutkom. Chce sa mi od srdca plakať, no aj tak cítim, že to nedokážem. Prečo? Naozaj som dopadol už tak hlboko a zle, že sa vylievam na internete a nie ľuďom ktorých milujem???
Preboha živého, viete niekto aké to je, ked´ je človek zamilovaný v zmysle slova ,,zamilovaný ako ja???´´ Ťažko, lebo nikto z vás nie ste ja a to je na tom najhoršie! Lebo neviemčo mám so sebou robiť. Cítim sa celkom v úzkych a neuveriteľne zraniteľný, akoby som už nemal ani kožu.
(Čo to tu ja píšem?) Nevadí...jednoducho som v koncoch. Úplne zmätený, stratený a beznádejne zamilovaný a k tomu všetkému sa ešte aj bojím. Prečo? To by ste chceli vedieť! Ale to vám ja nepoviem, to by ste museli byť ta dotyčná osoba, aby ste mali to privilégium, že sa môžete chichotať, ked´ sa ja červenám Smola...som s rozumom v koncoch a kto ma zachráni ešte netuším, ale dúfam že nejako sa to spraví. Musí... Prajem vám nádherný február!

(A nepište také krátke blogy ako ja, aby ste neľutovali že na jeden deň môžete napísať len tri slight_smile:

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
evenie  1. 2. 2009 10:21
mily blog aj tebe krasny februar
 fotka
gothicpoethic  1. 2. 2009 10:39
posledná poznámka bol dobrý záder
 fotka
dushqa  1. 2. 2009 10:42
pekny blog... ...a napadlo ma preco to tej danej osobe nepovies?
 fotka
tuba  1. 2. 2009 10:44
jj pekny blog aj tebe pekny februar a nech sa to napravi
 fotka
kikushik555  1. 2. 2009 10:51
woow...ma prekvapilo ze to ma hlavu petu a este aj myslienku...dobre to je
 fotka
eka88  1. 2. 2009 11:14
pekné, no keby tak niekto bol zamilovaný do mňa a keby toto napísal tak úplne pecka
 fotka
inkanka1  1. 2. 2009 11:23
Vieš láska je krásna, ale nemá zmysel dávať sa pred nňou na ústup, pozri sa možno máš strach z odmietnutia a ver mi, že viem aké to je ( keď som mala toľko rokov čo ty, bola som hrozne zamilovaná do jedného chalana ,a keď som mu to povedala on regoval asi tak, že bezhranične miluje moju sestru), ale dá sa to zvládnuť. Určite viac ako by si si mal po zbytok života vyčítať, že ona o tom nevie. Aj tebe krásny február a veľa šťastia s láskou
 fotka
hkcko  1. 2. 2009 11:58
prečo internet a nie najbližší? na internete ťa ľudia nesúdia a ak áno, tak ti to nedávajú najavo tak sporne ako najbližší..
 fotka
sisska31  16. 3. 2009 22:06
ahoj...mileee..nenapises mi tvoje icq???rada by som o tom s tebou popisala...fakt...myslim to vazne.
10 
 fotka
antifunebracka  7. 10. 2015 17:20
kamo, daj si facku
Napíš svoj komentár