Ale nie. Nadpis je vlastne opozitom(pri tomto slove si vždy spomeniem na svoju učiteľku slovenčiny zo ZDŠ-ky...neviem prečo, ale nemožem povedať, že by som bola za to vďačná)...opozitom k tomu(zase mám pocit, že musím ospravedlňovať za svoje zátvorky, ktoré sú proste dlhé a ja si uvedomujem, že pri dlhých zátvorkách sa akosy stráca niť, vytráca pointa a zatracuje sa autor, ale včul zvyknite si na niekoho, kto zbožnuje Jeromího)...opozitom k tomu o čom vlastne chcem dať Svetu vedieť.

Jedna z najkrajších a najúžasnejších vecí, ktoré na tomto svete vôbec sú je ako taká kvetinka(zámerne nehovorím čo to je a uduržujem obecenstvo v napätí)..ako kvetinky-ak sa o ňu nestaráš, nevenuješ sa jej, nedovolíš jej dýchať a vyhrievať sa slobodne na SLnku vtedy keď to potrebuje...no, proste zgegne. A to je tá vec, ktorá ma dokáže skutočne vydesiť, pripraviť mi ten najhnusnejší pocit hanby, zodpovednosti(zanedbanej samozrejme) a neštastia a to len kvôli mojej kvetinke. Teda kvetinkám. Áno mám ich viac. A ako tak rozmýšľam, zrátané a podškrtnuté je ich päť.

Vrátim sa k nadpisu. Moje kvetinky sú práve tie s ktorými rozháňam otrasné zážitky, pocity a všetkých tých ľudí, ktorí mi pripomenú ako veľakrát sa za pár minút dokáže vzkypieť žlčv žalúdku(to je jedno či žlč kypí a ak vám to jedno nie je povedzme že mi zovrie(100°C!) krv v žilách) . Že kvetinky nedokážu držat palice? Tak to sa vám počas rozmýšľania nad tým čo to kvetinky sú v podaní mojej metafory podarilo neprísť na nič. Ale nemám vám to za zlé Vám ted Dávam na známosť, že moje kvetinky dokážu udržať tie najväčšie palice od čias budzogáňov!

Miška, Lucka, Barborka, Lenka a Luky.

Stále ich je päť a nesnažte sa uvažovať na poradí. Každý z nich je mojim najlepším priateľom. Áno uvedomujem si že je to v rozpore s podstatou slova najlepší, lebo to nie je len jedna osoba, ale tento malý problém už neriešim. Je ich päť a punto/dot/bodka!

Tak teda "už" a "len"....ĎAKUJEM.

 Blog
Komentuj
 fotka
jay  7. 7. 2010 00:13
Každý potrebuje svoje kvetinky, bo bez kvetiniek je to o žihlave
 fotka
midnight  7. 7. 2010 02:01
dlhé zátvorky? kde? žiadne tam nevidím (čo je síce možno len tým že som všeobecne hrozne nepozorný (ale môže to byť aj neskorou nočnou hodinou (alebo tým, že tam žiadne dlhé zátvorky nemáš), a aj keby, tak noačo? zátvorky sú super (dovoľujú ti komentovať sama seba, štruktúrujú myšlienky a tón hlasu), a vôbec nie je pravda že by prerušovali myšlienku! teda, to že čitateľovi sťažujú čítanie a chápanie textu je problém čitateľa, nie píšuceho!
 fotka
lenuska175  7. 7. 2010 08:32
Ten nadpis...A hned mi to hralo v hlave:

Screenshot
Napíš svoj komentár